Emekli madencinin resimleri Zonguldak Maden Müzesi’nde! Emekli madencinin resimleri Zonguldak Maden Müzesi’nde!

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul’un ve CHP Kdz. Ereğli İlçe teşkilatının vetosuyla karşılaşan Halil Posbıyık, kendi başkanlarını belirlediği ifade edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan da yüz bulamayınca Ankara’da temaslarını sıklaştırdı.  


Milletvekili Eylem Ertuğrul’un ikna çalışmalarının da sonuç vermemesi nedeniyle son bir çabayla Ankara genel merkezde şansını deneyen Halil Posbıyık’a ne cevap verdiği merak ediliyor.
Öte yandan Milletvekili Ertuğrul’un son restini de çektiği, Halil Posbıyık’ın aday gösterilmesi durumunda seçim çalışmalarına katılmayıp 2 ay tatile çıkacağı iddia edildi. 
Posbıyık’ın ise CHP aday göstermemesi durumunda başka bir partiden veya bağımsız adaylığını koyabileceği ifade ediliyor.


ZONGULDAK’TA SADECE POSBIYIK AÇIKLANMAMASI İŞARET Mİ?
CHP Genel Merkezinin Zonguldak'ta Filyos dahil toplam 242 seçim çevresi adaylarını geçen hafta açıklarken Ereğli için Halil Posbıyık'ı açıklamaması dikkat çekmişti.

CHP, 6’sı büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere Filyos dahil toplam 242 seçim çevresi adaylarını açıklarken Ereğli için Halil Posbıyık'ı açıklamaması söylentilerin yayılmasına neden olmuştu.
Zonguldak'ta mevcut başkanlık yapan Çaycuma, Devrek, Alaplı Belediye Başkanlarını daha önceden açıklayan CHP Genel Merkezinin geçen hafta da 3 adayın yarıştığı Filyos beldesinin adayını bile açıklarken Halil Posbıyık'ı açıklamaması aday gösterilmeyeceği yorumlarına neden olmuştu. 


MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL'DAN GÖNDERMELİ MESAJ
İmza Gazetesine özel açıklamalarda bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Yine dediğim gibi Ereğli adayı ile ilgili yine kararı Parti meclisi ve MYK verecek. Şu anda tüm çalışmalar devam ediyor. Bugün toplanacak olan PM’nin Ereğli adayını açıklamasını beklemiyorum. Ereğli adayı ile ilgili bir karar alınsa benim haberim olurdu. Şuana kadar Ereğli adayının kim olacağına dair kesin bir bilgi yok. Ama Ereğli adayı bugün açıklanmaz" diyerek son kararın kendisinden geçeceği mesajını vermişti. 


POSBIYIK, ANKARA’DA SON HAMLESİNİ OYNUYOR!
CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul’un Halil Posbıyık’ın başkan adayı yapılmaması konusunda resti çektiği, aday yapılması durumunda çalışmayıp 2 ay tatil yapacağını söylediği iddia ediliyor. 
Belediyeciliği ile örnek gösterilen Yılmaz Büyükerşen’in yaşı nedeniyle aday göstermeyen CHP’nin 78 yaşındaki Halil Posbıyık’ı aday gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.