Düzce, bu hafta sonu gerçekleşecek olan Off-Road festivaline ev sahipliği yapacak, ve nefesleri kesecek bir etkinliğe hazırlanıyor.

Gümüşova’da Büyük Kutlama

Başöğretmen Atatürk Lisesi'nde Geleceğe Yatırım: İş Kulübü Eğitimiyle Kariyer Yolculuğu... Başöğretmen Atatürk Lisesi'nde Geleceğe Yatırım: İş Kulübü Eğitimiyle Kariyer Yolculuğu...

Düzce Safari Off-Road Kulübü'nün 10. yılını kutlamak için düzenlenecek olan festival, Gümüşova'da gerçekleştirilecek. Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi'nin de destek verdiği etkinlikte, çeşitli sanatçılar da konser verecek.

Konserler ve Yarışlarla Dolu Program

Festival kapsamında, Cuma ve Cumartesi günleri kamp yapılacak alanda Serdar Gül, Ersin Yiğit ve Dj Uğur'un vereceği konserlerle coşku doruklara çıkacak. Ayrıca, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Karabük, Bartın, Sinop, Konya, Antalya, İzmir gibi şehirlerden gelen 100'e yakın pilot, hem ekstrem hem de süre parkurlarında yarışacak.

Ücretsiz ve Açık Hava Keyfi

Gümüşova Kıyıköy Kavlışan Mevkiinde düzenlenecek olan yarışlar, tamamen ücretsiz ve açık havada gerçekleşecek. Bu heyecan dolu etkinliğe tüm Off-Road tutkunları davetlidir.

A W193906 04

A W193906 06

İHA

Düzce Haberleri