Bu yılın mayıs ayının son haftasında düzenlenecek etkinlik, Gazze'de yaşanan zulüm karşısında mağdur olan kadınlar ve çocukları hedefliyor.

PROJEYE GENİŞ KATILIM

Ressam Seran Özölçer'in liderliğindeki projeye katkı sağlayan kadınlar, resimden geri dönüşüme, el sanatlarından ahşap yapımına kadar çeşitli alanlarda üretimler gerçekleştiriyor. Bu ürünler, mayıs ayının son haftasında düzenlenecek etkinlikte sergilenecek.

Kadınlar El Ele Projesi Gazze Için Yeniden Can Buluyor...1

GAZZE'YE YARDIM 

Projeyi yürüten Ressam Seran Özölçer, elde edilen gelirlerin İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından etkilenen kadınlar ve çocuklara bağışlanacağını belirtti. Özölçer, projenin amacının sadece maddi yardım değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk duygusuyla hareket eden kadınların dayanışmasıyla daha geniş kitlelere ulaşmak olduğunu vurguladı.

Kadınlar El Ele Projesi Gazze Için Yeniden Can Buluyor...3

Tanju Özcan’dan Tahsin Erdem’e ziyaret! Tanju Özcan’dan Tahsin Erdem’e ziyaret!

BİLİNÇLENDİRME VE DUYARLILIK ARTIRMA MİSYONU

Ressam Seran Özölçer, projenin sadece bir yardım projesi olmanın ötesinde, insanları bu tür durumlar karşısında bilinçlendirmek ve duyarlılıklarını artırmak adına potansiyel bir farkındalık oluşturma misyonunu taşıdığını ifade etti. Geçtiğimiz yıl Zonguldak'ta başlatılan projenin bu yıl daha geniş bir katılımla tekrarlanacak olması, dayanışmanın gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.

İHA