İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Şalvarcıoğlu’nun sözlü saldırısına uğrayan Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, sosyal medyada hesabından açıklama yaptı.

Başkan Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün Bölüm Mahallemizde vatandaşımızın cenaze namazı sonrasında meydana gelen ve yerel basında yer alan bazı istenmeyen olaylar neticesinde bu açıklamayı yapmak zorunda kalınmıştır.

Öncelikle değerli “Uzundurugan” ailesinden yaşanan bu durum için özür diliyor tekrardan tüm aileye başsağlığı diliyorum. Bu en zor anlarında yaşanan talihsiz olay nedeni ile haklarını helal etmelerini diliyorum.

Cenaze namazı çıkışında kıymetli esnafımıza ve vatandaşlarımıza hal hatır sorduğum andaarkamdan içeri girip tahrik cümleleri ile M.Ş. adlı şahıs üzerime gelmiş “Bu mahalleye gelemezsin, sen ne yaptığını zannediyorsun Kamil” demiştir.(KESİNLİKLE HAYIRLI OLSUN DEMEMİŞTİR.)

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Zonguldak Havzası'nda 1,5 milyar ton bekliyor" CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Zonguldak Havzası'nda 1,5 milyar ton bekliyor"

Kendisine; cenazedeyiz sen benim muhatabım değilsin benden uzak dur dedim ve aracıma yöneldim.

Seçim yenilgisini hazmedemeyen M.Ş’nin sözleri ve hakaretleri ile sonradan çıkan görüntülerle anladığım kadarıyla Baba Cavit Ş.’nin kamera kaydı alıp abi Murat Ş.’nin fiziki saldırıda bulunmaya çalışması bariz şekilde ÖNCEDEN PLANLANMIŞ,  TASARLANMIŞ olduğu aşikârdır.

Basına servis edilen baba Cavit Ş.’nin bizzat kendi çektiği ve hakaret ettiği videoda görüldüğü üzere videonun kesilmiş halini yayınlayan basın yayın organlarının objektiflik ilkesi doğrultusunda tamamını yayınlamaya davet ediyorum.

Seçim öncesi ve sonrasında şahsıma yapmış olduğu karalama kampanyasına kamuoyunu şahit olmuş ve bugün cenazedeki yüzlerce vatandaşın önünde gerçekleşen bu olayı tüm Kilimli halkının takdirine bırakıyorum.

Ancak unutulmamalıdır ki; 5 yıldır Kilimli halkının huzurunu bozmaya çalışan ilçemizde kaos ortamı yaratmaya çalışan kişilere kıymetli Kilimli’li hemşerilerim 31 Mart yerel seçimlerinde gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edeceğine inancım tamdır.

Sonuç olarak Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli başvuruda bulunmuş olup, ilçemizi bu denli konularla meşgul edildiği için tüm vatandaşlarıma üzüntümü paylaşmak isterim.

Saygılarımla.”