Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, dönem sonu değerlendirme toplantısında büyük bir başarıya imza attı. 

Ödüllerle Taçlandırılan Dönem

UR 2430 Bölge Konferansı'nda başarılı bir performans sergileyen Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, ödüllerle dolu bir dönemi geride bıraktı. Cumhuriyetimizin 100. yılında 40. yaşını kutlayan kulüp, dönem boyunca 52 proje gerçekleştirdi ve ulusal düzeyde takdir topladı.

004

Yunanların Hayalinde Zonguldak Var: Tarihteki ve Günümüzdeki Tartışmalar Yunanların Hayalinde Zonguldak Var: Tarihteki ve Günümüzdeki Tartışmalar

Ulusal ve Uluslararası Alanda Değerlendirilen Projeler

Farklı mesleklerden üyelerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği projeler, UR 2430. Bölge tarafından büyük bir övgü aldı. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, 22 teşekkür, ödül ve takdirname ile ödüllendirilerek başarılarını taçlandırdı.

009

Dönem Başkanı Rtn.Doruk Dokuzoğlu'ndan Teşekkür

Dönem Başkanı Rtn.Doruk Dokuzoğlu, kulübün bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti. Ailelerden, Guvernör Yardımcılarına, Dönem Yönetimi ve Kulüp Üyelerine, Interact Kulübü Üyelerine ve Rotakidslere kadar tüm katkı sahiplerine minnettarlığını dile getirdi.

011

Çeşitli Alanlarda Ödüller

Kulüp, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri, Çocuk Felci ile Mücadele, burs destekleri ve uluslararası öğrenci değişim programı gibi farklı alanlarda ödüllere layık görüldü. Ayrıca, Alanya'da düzenlenen konferansa kalabalık bir katılımla damga vurarak "En Fazla Üye İle Konferansa Katılım" ödülünü kazandı.

002

010

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal