31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde İnağzı Mahallesinde Muhtar adaylığını açıklayan Kemal Önal vatandaşların teveccühünü kendisinden yana kullanıp Muhtar seçmesi halinde yıllardır çözüm bekleyen sıkıntıları hayata geçirebilmek adına canla başla çalışıp İnağzı Mahallesini mutlaka özlenen hizmetleri alacağını ifade etti.

Önal, uzun süredir bu konuda çalışmalara başladığını ve çözüm bekleyen projeler üzerinde durduğunu belirterek kapı kapı dolaşıp bunları mahalle halkına anlattığını ve Muhtarlığın sadece aydan aya maaş almak için değil halka hizmet için yapılması halinde geri kalmış olan mahallesinin hak ettiği yere gelmesinin şart olduğunu söyleyerek seçimler ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şu önemli konulara değindi.  

“Değerli arkadaşlarım ve komşularım. Zaman zaman mahallemizin sorunlarını buradan paylaşıp çözüm önerilerimi anlatıyorum. Mahallemize hizmetse, ilk önce burada yaşayan vatandaşlarımızı kırmayıp birbirimize saygılı olacağız. Mahallemizin yol, su, elektrik, altyapı sorunları var. Yatırım gelmesi için neler yapmalıyız onlara değineceğim.

Dünya’nın en iyi “Genç Üniversiteleri” belli oldu! Listede Zonguldak, Karabük ve Bartın var mı? Dünya’nın en iyi “Genç Üniversiteleri” belli oldu! Listede Zonguldak, Karabük ve Bartın var mı?

Kilimli Filyos yolu bağlantı kavşağı yapılmalıdır. Bu yol mutlaka Kilimli ye kadar düzeltilmelidir ve halkın hizmetine açılmalıdır. Amelebirliği Hastanesi yada üniversite kampüsünden biri. Toki için yapılması söylenen bin konutluk proje için hazine arazilerimiz değerlendirmelidir.

Dolgu yapılan sahil alanımız yapılacak olan yatırımlara inağzı halkının da fikri alınarak

İnağzı sahiline ve DDY durağına yolun düzeltilip yayalar için yürüyen bir merdiven konulmalıdır. Tren yolunun hemen yan tarafında olan ve kendi kaderine terkedilen İnağzı mağarası temizlenip faaliyete geçirilmelidir. Zonguldak ve İnağzı mahallesi için imar planı kesinlikle gözden geçirmeli, mağduriyetler giderilmelidir. Bu konularda tüm komşu muhtarlıklar beraber çalışmalar yapmalıyız.

Bu projeleri Zonguldak Valimize, Belediye Başkanlarımıza ve milletvekillerimize götürüp gerekli yardımları talep etmeliyiz. Mahallemizin ve çevremizin yetiştirdiği iş adamlarının bu konuda yanımızda durması destek vermesini sağlamalıyız.

Bu konular irade ve birliktelik isteyen işler. Birlikte olursak, bu konuları çözeriz ve İnağzı Mahallemizi çağdaş ve modern bir mahalle haline getirebiliriz. İşte bu sebeplerden dolayı da değerli mahalle halkımızdan desteklerini bekliyorum.

Bizim Zamanımız Bol, Planlarımız Hazır. Ek İş Değil, Tek İş Yapacağız. Oda Halkımıza Ve İnağzına Hizmettir.”

Whatsapp Image 2024 01 30 At 12.07.52