Mesajında, tarafsız ve evrensel normlara uygun yayıncılık ilkelerine bağlı kalarak kamuoyunu aydınlatan basın çalışanlarının önemine vurgu yaptı. Kaymakam Ece, gazetecilerin görevlerini yerine getirirken ilkeli, tarafsız, milli ve manevi değerlere saygılı bir anlayış içinde çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, Kozlu, Zonguldak ve tüm ülkedeki basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak sevgi ve saygılarını iletti.

Hüseyin Ece'nin mesajı şu şekilde:

"Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu önemli görevleri yerine getiren, yerel ve ulusal medya temsilcileri yurttaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olmakta ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunmaktadır.

Gazeteciler görevini yerine getirirken ilkeli, tarafsız, milli ve manevi değerlerimize saygılı, ülke çıkarlarını gözeten, insanî değerleri önceleyen, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde çalışmaları da büyük önem arz etmektedir.

Hem dua aldılar hemde doğayı korudular! Hem dua aldılar hemde doğayı korudular!

Doğru ve hızlı haber iletmeyi ilke edinerek çalışan başta Kozlu, Zonguldak ve yöremiz olmak üzere ülkemizdeki tüm yerel ve ulusal basın mensuplarımızın ve çalışanlarının, dünden bugüne emeği geçen bütün basın camiasının, medeniyet tarihine değerli notlar düşerek görev yapan tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."