Zonguldak Kömürspor yönetiminden açıklama! "Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" Zonguldak Kömürspor yönetiminden açıklama! "Hakkımızı sonuna kadar arayacağız"

Futbolda yeniden başlayan milli ara sonrası gözler A Milli Futbol Takımı'na çevrildi. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynadığı maçlarla bize gelecek için umut ve heyecan veren Ay-yıldızlılar hazırlık maçında Macaristan ile karşılaşacak. Bu hazırlık karşılaşmasında süre bulmaları halinde aday kadroya çağrılan Oğuz Aydın ve Can Uzun'u ilk kez Ay-yıldızlı forma ile izleyeceğiz. Peki Macaristan-Türkiye maçı ne zaman ve saat kaçta? 

Macaristan-Türkiye Maçı Ne Zaman? 
Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nın hazırlık maçında Macaristan'a konuk oluyor. Budapeşte'de bulunan Puskas Arena'da 22 Mart Cuma günü oynanacak mücadele saat 22.45 de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Aday Kadroda Son Dakika Değişiklik Yaşandı
A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ile 22 Mart Cuma günü oynayacağı özel maç öncesinde kamp kadrosunda son dakika değişiklikler oldu. Fenerbahçeli futbolcular Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıklarından dolayı aday kadrodan çıkarıldı. Bu oyuncuların yerine Rangers'da forma giyen Rıdvan Yılmaz ve Alanyaspor'da forma giyen Oğuz Aydın kadroya dahil edildi. İşte A Milli Takım Aday Kadrosu... 
Kaleci: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır
Defans: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Cenk Özkacar, Rıdvan Yılmaz
Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan
Forvet: Oğuz Aydın, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı

Resmi Maçlarda Eşitlik Söz Konusu
Millilerimizin hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Macaristan ile daha önceki karşılaşmarın istatistiklerine bakıldığında bir eşitlik söz konusu. Şu ana kadar oynanan 8 resmi karşılaşmada 3 kez sahadan galibiyetle ayrılan Türkiye, rakibine 3 mağlup oldu ve 2 karşılaşma ise berabere bitti.