Zonguldaklı sanatçı yoğun bakıma alındı! Zonguldaklı sanatçı yoğun bakıma alındı!

Bu güzel söze maalesef İnağzı Sağlık Ocağının hemen önünde tersi uygulanmaya devam ediyor.

Bir önceki Belediye Başkanı Selim Alan tarafından 2 sene önce kışa hazırlık amacıyla İnağzı Sağlık Ocağının tam karşısına dökülen asfalt tuzları aradan geçen zamanda kaldırılmadı. Bu da yetmezmiş gibi tuzların döküldüğü alanın tam arkasında yer alan güzelim çam ağaçları (arka planda görülüyor) tuzların yayılarak köküne kadar yayılıp yakması sonucu tümü kurudu.

Sağlık ocağı doktorları ve buraya muayene olmaya gelen İnağzı’lı vatandaşlar bu vurdumduymazlığa karşı isyan etmeye başladı ve yetkilileri bir an önce göreve davet ederek bu tuzların buradan kaldırılmasını istiyor.

Yeni göreve gelen Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in bu durumdan henüz haberi olmayabilir ama eğer bilgi sahibi oldu ise Sayın Erdem’in mutlaka duyarlı davranarak çevreye zarar veren ve kışın kullanılması gereken tuzların kaldırılması yönünde talimat verip gerekeni yapması bekleniyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda her şey net ortada ve bu tuzların yeri burası olmamalı üstelik arkasında görülen çam ağaçları bakın nasıl kurumuş yazıktır günahtır. Çevre katliamı var. Üstelik de tam Sağlık ocağı karşısında.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.