Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Bölgesi'nde bölücü terör örgütünün açtığı taciz ateşinde şehit düşen Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in ismi, Kütüphaneci Merve Cinel öncülüğünde anlamlı bir kampanya ile yaşatılıyor.

Öğrencilerin Zonguldak'a geldiklerinde ilk tepkisi gündem oldu! Öğrencilerin Zonguldak'a geldiklerinde ilk tepkisi gündem oldu!

ANLAMLI KAMPANYA

Kütüphaneci Merve Cinel, şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in ismini Zonguldak E. Anadolu Lisesi'nde oluşturacağı kütüphanede yaşatmak için girişimde bulundu. Zonguldaklı Kütüphaneci Merve Cinel, bu anlamlı kampanyaya hayırseverlerin katılımını bekliyor.

ŞEHİT SEZER'İN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLECEK

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ın da destek verdiği kampanyaya kitap bağışları ile destek olunabileceğini belirten Cinel, hayırseverleri, "Şehitlerimizi ölümsüzleştirmek adına Zonguldak E. Anadolu Lisesi'nde açacağımız kütüphaneye kitap bağışlarınızla katkı sağlayabilirsiniz. Kitap bağışı yapmak isteyen hayırseverlerimiz 'şehitmehmetçikutuphaneleri' sosyal medya adresinden bizlere ulaşabilirler. Duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in ismi, eğitim ve kültür alanında yaşatılarak gelecek nesillere aktarılacak.

İHA