Türkiye’nin ilk ve tek Maden Müzesi Zonguldak'ta! Türkiye’nin ilk ve tek Maden Müzesi Zonguldak'ta!

Hey gidi günler zaman ne çabuk da akıp gidiyor. 5 senenin dolmasına 3 aydan az bir zaman kaldı. Gözler şimdi 31 Mart’a çevrildi.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Zonguldak Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Dr. Ömer Selim Alan, CHP’li rakibi Şenol Şanal’a üstünlük sağlayarak seçmenlerin teveccühüyle Zonguldak Belediye Başkanlık koltuğuna oturmuştu.

O tarihlerde Başkan Selim Alan ile seçimlere az bir süre kala Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığım ve hala da yapmakta olduğum İMZA Gazetesinde kendisini canlı yayın konuğu olarak almış ve yayına gösterilen ilgiden sonra Alan’a şöyle demiştim.

“Başkanlığın hayırlı olsun seçimi kazandın.”

Selim bey de tabi bu konuşmamdan dolayı çok mutlu olmuş ve seçimi kazanan isim olmuştu. Bu fotoğrafı arşivimde görünce “Fotoğrafı konuşturalım” köşemde hatıraları canlandırmak istedim. Tabi bu derenin altından 5 sene gibi bir zaman geçti. Selim Alan yine aday adayı ve kimin aday olacağının açıklanmasını bekliyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, REİS’in ağzından çıkacak isim bekleniyor. Ne diyelim herkes için hayırlısı olsun. Haber-Yorum: Mustafa Emen.