Zonguldak Kömürspor, Şenol Demir önderliğinde ikinci devrede bu sezon ilk kez sahaya bir kimlik koymayı başarmıştı. Yeni transferlerle birlikte görerek pas atan orta sahalarımız, dan dun oynamak zorunda kalmayan kanat oyuncularımız ve hücum etme arzusu. Zonguldak Kömürspor’da ilk devrede göremediğimiz her şeyi tam görmeye başladık, takım kümede kalmanın sinyallerini veriyor derken unmadık bir istifa.

Müthiş top oynadın. İki kere geldiler, iki gol atıp döndüler. Şansın biraz yaver gitse Vanspor'u farklı mağlup edecektin. Keza 1461 Trabzonspor maçı başında düdüğü çalsa rakip skor 1-0'ken 10 kişi kalacaktı. Sadece rakiplerle değil, aynı zamanda hakemlerle de mücadele ediyoruz. Futbolda var bunlar maalesef. Kabul etmemiz gereken bir gerçek de şu ki; Esenler Erokspor, 1461 Trabzonspor, Vanspor ya da haftaya oynayacağımız Mersin İdman Yurdu bunlar bizden çok üst seviye takımlar.

Mersin maçından sonra fikstür biraz da bizim lehimize işleyecek çünkü rakiplerimizle oynayacağız ve hepsi bizimle aynı seviyede ya da bizden daha kötü takımlar. Bu yüzden ayrılığın zamansız olduğunu düşünüyorum ama bir şey de diyemiyorum ki. Kısıtlı imkanlarla bugüne kadar verebileceği en güzel mücadeleyi verdi. Uzun süre galibiyet alamamak, peş peşe gelen farklı mağlubiyetlerin üstüne güçlü rakibine son 3 dakikada maç kaybetmek, bunlar kolay şeyler değil.

Yeni teknik direktör konusunda şunları söyleyebilirim; Zorlu fikstürden kurtulmuş bir takıma gelecek olması gibi şanslı tarafı var ama takımı tanıması, oyun yapısını oturtması bunların hepsi zaman alacak şeyler. Adaptasyon sürecini hızlı geçirebilirsek ya da Şenol Demir ile aynı mentalitede birisiyle anlaşabilirsek düşmeyiz.