Karabük'te bir otobüs şoförü ile bir vatandaş arasında yaşanan kavga, araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgiye göre, bir vatandaş durak dışı bir alandan Karabük Belediyesi Özel Halk Otobüsü'ne binmek için aracı durdurmak istedi. Ancak yasaklı bölge olduğu için şoför aracını durdurmadan yoluna devam etti. Bunun üzerine vatandaş, iddiaya göre hakaret ederek tepki gösterdi.

İki ayrı yerde iki ayrı kaza! Çocuklar yaralandı! İki ayrı yerde iki ayrı kaza! Çocuklar yaralandı!

Şoför ve Vatandaş Tekme Tokat Kavga Etti

Duruma sinirlenen otobüs şoförü, aracını durdurarak vatandaş ile tekme tokat kavgaya tutuştu. O anlar araç içi kamerasına yansırken, görüntülerde diğer yolcuların kavga nedeniyle yaşadığı panik anları da yer aldı. Olayın bildirilmesi üzerine belediye tarafından disiplin soruşturması başlatılan şoför, görevinden istifa etti.

Kart Basmadan Otobüse Binenler Şoföre Zor Anlar Yaşattı

Öte yandan, başka bir olayda ise, kart basmadan otobüse binen üç kişi, şoföre zor anlar yaşattı. Uyarılara rağmen ücretlerini ödemeyen şahıslar, geldikleri durakta inerek araçtan uzaklaştı. Şoföre kaba davranan ve ücret ödemeyen kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA