Eski Zonguldak Valisi Ali Kaban döneminde gündeme gelen ve heyecan uyandıran Ordu ilinde yapılan teleferik projesinin ilimizde de hayata geçmesi projesi rafa kaldırılsa da son günlerde yeniden gündemde tutulması ve özellikle İMZA Gazetesinin konu ile ilgili haberler yapması vatandaşlar arasında da yakın ilgiyle takip ediliyor.

Aslında olmayacak bir proje değil, yerleri belli yeter ki uygulama yapılacak olan yerlerdeki pürüzler ortadan kaldırılsın. Bu pürüzleri kim kaldıracak? Nasıl ki Ordu’da kaldırıldı ve Teleferik projesi hayata geçirildiyse neden burada uygulanmasın.

Bu işin ucundan kim Tutar?

Tabi ki yetenekli Valimiz Mustafa TUTULMAZ.

Bu proje hakkında bilgi sahibi oldu mu bizim bilgimiz dahilinde değil ama Sayın Tutulmaz’ın “Zonguldak teleferik projesini” gündeme taşıyıp incelediğinde ve bu mükemmel projeyi Zonguldak halkının hizmetine sunduğunda gerçekten TUTULMAZ bir Vali olarak adını Karaelmas diyarına altın harflerle yazdıracaktır. Sayın Valimizin kafasındaki diğer projelerle ilgili çalışmalar yaptığını da duyuyoruz.

Ekipler intihara kalkışacak şahsın peşine düştü! Ekipler intihara kalkışacak şahsın peşine düştü!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Sayın Valimize bu güzel ve anlamlı projenin ucundan bir kere TUTMASINI ve incelemesini rica ediyoruz.

Fotoğraflar konuşursa. Haber-Yorum: Mustafa Emen