Zonguldak'ta Galatasaray Üstünlüğü: Taraftar Anketinin Sonuçları Açıklandı Zonguldak'ta Galatasaray Üstünlüğü: Taraftar Anketinin Sonuçları Açıklandı

AK Parti’de Zonguldak Belediye Başkanı Adaylığı için mevcut Belediye Başkanı Ömer Selim Alan mı? yoksa AK Parti eski milletvekili Özcan Ulupınar mı? aday gösterilecek merak konusu oldu. 

Genel Merkezin yaptığı anketlerde düşük çıkan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan için dün bir anket daha yapıldı.

Ankara Merkezli bir anket şirketi dün vatandaşları arayarak sorular sordu.

Sorularda mevcut Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın çalışmalarından memnun olup olunmadığı ve kimi belediye başkanı görmek istedikleri soruldu.

Yapılan anketle birlikte AK Parti’nin Zonguldak Belediye Başkanı adayının kesinleşmesi bekleniyor.

BU SEFER İSTANBUL HATTINDAN ARANIYOR!
Yaklaşık 2 hafta önce 312 hattı üzerinden Zonguldak'ta bir çok kişi aranmış ve Selim Alan ile ilgili memnuniyet durumu sorulmuştu. Ayrıca aynı ankette Özcan Ulupınar ismi de özellikle sorulmuştu. Bugün itibariyle İstanbul sabit hattı 212 ve 216’dan Zonguldak’ta vatandaşlar aranarak Selim Alan’dan memnun olup olmadıkları soruldu. 
Daha önce hangi partiye oy verdiklerinin sorulmasının ardından Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, tekrar aday gösterilse oy verilip verilmeyeceği soruldu.
Ankette ayrıca Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın aday gösterilmesi durumunda oy verilip verilmeyeceği soruldu. 


KAFALAR KARIŞIK!
Ankara kulislerinden Selim Alan isminin 7 Ocak Pazar günü açıklanacağı söylenmesine rağmen yeni bir anket başlatılması kafaları karıştırdı. 
Şimdiye kadar yapılan bütün anketlerde Özcan Ulupınar’ın açık ara önde olduğu ifade edilirken farkın az olması durumunda yine Selim Alan’ın aday gösterilebileceği ifade edilmişti. 
Bu yapılan son anketle durumun daha da netleştirmek istendiği tahmin ediliyor.

HABER İLE İLGİLİ DETAYLAR...

Ak Parti Zonguldak Başkan adayı için yeni anket! Ak Parti Zonguldak Başkan adayı için yeni anket!

Editör: Emrecan Bayram