"OSMANSAV" youtube kanalında Zonguldak Havalimanı hakkında önemli detaylar veren İmza Gazetesi yazı işleri Müdürü Osman Sav, "Zonguldak Havalimanının Zonguldak, Bartın, Karabük, hükümete yakışmadığını" ifade ederek yeni terminal binası istedi.

2019 yılından sonra THY ile iç hat, 2 ayrı firmayla dış hat uçuşlarının başladığını hatırlatan Osman Sav, oransal olarak yolcu sayısının artışında Zonguldak Havalimanı'nın sürekli Türkiye 1.si veya 2. si olduğunu vurgulayarak siyasetçisinden bürokratına, vatandaşından gazetecisine kadar herkesin havalimanı terminal binasının Zonguldak, Bartın, Karabük ve hükümete yakışmadığını ifade ettiğini belirtti.

ZONGULDAK HAVALİMANI PARA BASIYOR! 

Zonguldak Havalimanı'nın özellikle 2019 yılından itibaren yolcu sayısının her geçen ay artmasıyla ülke ekonomisine büyük katkı verdiğini belirten Osman Sav, "Özellikle 2022 yılından itibaren Zonguldak Havalimanı darphane gibi çalışıyor, para basıyor. Almanya'dan gelen bölge insanımızın Zonguldak, Bartın ve Karabük ekonomisine yaptığı katkı en az 3 milyar lira" dedi.  

GURURLA, HAKLI OLARAK YENİ TERMİNAL BİNASI İSTİYORUZ!

Ülke ekonomisine katkı verdiği ve potansiyeli olduğu görüldüğü için gurula ve haklı olarak yeni terminal binası istediklerini ifade eden Osman Sav, "Zonguldak, Bartın, Karabük ve Almanya'da yaşayan bölge halkına hitap eden Zonguldak Havalimanı bunu çoktan hak ediyor" dedi.