Zonguldak Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Olağan Kongresi'nin ardından yeni yönetim kurulu, görev dağılımını gerçekleştirdi.

Zonguldak Valiliği’nden Uyarı: Vatandaşlar Dikkat! Zonguldak Valiliği’nden Uyarı: Vatandaşlar Dikkat!

11 Mayıs 2024 tarihinde dernek binasında gerçekleştirilen kongrede, üyelerin oylarıyla seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Toplantıda, mevcut başkan Osman Bekaroğlu yeniden dernek başkanlığına seçildi. Yüksel Sevimli Başkan Yardımcısı, Gürkan Kaptan Genel Sekreter, Oğuz Aşık ise Mali Sekreterlik görevine getirildi. 
Uğur Bekar, İshak Topaloğlu, Ali Özçep, Gürkay Gündoğan ve Tuncer Demirci yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunacak. Gürkay Gündoğan ayrıca basın ve halkla ilişkiler sözcüsü olarak görev alacak.
Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu, yeni yönetim kurulu olarak yeni dönemde görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz günlerde kongremizi gerçekleştirerek yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Öncelikle kongremize katılam tüm üyelerimize teşekkür ederim. Önceki dönemde görev alan yöneticilerimize de emekleri için teşekkür ederim. Bu dönem Artvin'imizin kültürünü daha çok tanıtmak, üyelerimiz ile daha çok bir araya gelmek için çalışmalar yapmak arzusundayız. Yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum." dedi.

Whatsapp Image 2024 05 15 At 13.32.32

Editör: İrem Karagöz