Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a sel ve taşkın uyarısı! Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a sel ve taşkın uyarısı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde koordineli şekilde yürütülen "NARKOÇELİK-12" operasyonları kapsamında büyük bir başarı elde edildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın önderliğinde, 41 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 268 şüphelinin yakalandığı ve önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

Operasyonlar sonucunda toplamda 856 kilogram uyuşturucu madde ve 795 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği bildirilirken, 558 ekip, 1635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin operasyonlara katıldığı vurgulandı. Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük gibi 41 farklı ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir mücadele verildiği aktarıldı.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçen güvenlik güçlerini tebrik ederken, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz. Onlara her zaman ve her yerde göz açtırmayacağız. Kaçacak delik aramaları gerekmeyecek çünkü biz her an enselerindeyiz." şeklinde ifade etti.

HABER MERKEZİ

Gündem Haberleri