TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor geride kalan 18 maçlık süreçte rakip filelere 16 gol atarken kendi kalesinde 26 gol gördü ve devre arasına kadar topladığı 12 puanla kendisine 17.sırada yer bulabildi.

Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı! Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı!

Kırmızı-Lacivertliler ikinci devreye iyi bir başlangıç yaparak düşme potasından kurtulmak isterken en yakın rakibi Kırşehir FK ile arasında 3 puan fark bulunuyor.

EVDE BEŞTİ ŞİMDİ ON BEŞ

Zonguldak Kömürspor yönetimi ara transfer döneminde kadroyu en az 5 transfer yaparak güçlendirmeyi hedefliyordu ancak Yüksel Egemen Yaylı’nın takımdan habersiz bir şekilde ayrılmasının yanı sıra Nuri Terliksiz ve Ozan Karabacak gibi tecrübeli isimlerin ayrılmak istemesi durumları biraz karışık hale getirdi.

Antalya kampına gidecek olan Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir’in istediği oyuncu listesini hazırlayıp A.Ş Başkan Hakan Hürfikir’e teslim etmesinin yanı sıra edinilen bilgilere göre hala bütçe sorunu çözülebilmiş değil.

Kaleci, Defans, Orta Saha ve Hücum hattını güçlendirmek isteyen Hürfikir’in nokta atışı transfer yapmak ve oyuncuları Antalya kampına yetiştirmek adına mevcut bütçeyi artırmanın peşinde olduğu öğrenildi.

“ÖNCE FORVET”

2023-2024 sezonunun ilk periyodunda gol yollarında sorun yaşayan Elmas’ta birinci hedef bitirici oyuncu olurken, bütçe sorununun çözülmesi durumunda en az 8-10 transfer yapılacağı gelen bilgiler arasında.

“KAMP BAŞLIYOR”
 

Zonguldak Kömürspor kafilesi devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdürmek üzere bugün Kemer ilçesine doğru yola koyulacak olup 15 Ocak 2024 tarihinde kente geri dönüş yapacak.

Emre Sezer

Editör: Aybüke Ünal