Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'yi şampiyon olarak tamamlayan Zonguldak Spor Basket 67'nin şampiyon oyuncuları, Site Kapalı Spor Salonu'nda yaşanan coşkunun ardından duygu ve düşüncelerini aktardı.

Whatsapp Image 2024 03 17 At 21.21.32 (2)

Zonguldak Spor Basket 67 Takım Kaptanı Betül Pehlivan, "Tabiiki de çok mutluyum. Şampiyon olduk. Sezon bitti şampiyon bir şekilde. O yüzden çok mutluyuz. Teşekkürler her şey için." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 İkinci Takım Kaptanı Çisem İncel, "Çok mutluyum bugünü yaşadığımız için. Biz bugünü çok bekledik. Çok emek ettik. Tek başımıza yaptığımız bir şey değildi. Bütün şehir olarak, taraftarlarımız olarak, DarkSide olarak çok emek ettik şampiyon olduk. Çok mutluyuz." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Şenay Şale Sarısoy, "Çok mutluyuz. Bütün sezon bunun için çalıştık, bu hedef doğrultusunda kurulduk, çok çaba verdik ve karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Zonguldak halkına teşekkür ediyoruz bizi destekledikleri için. Mutlu ve gururluyuz çok teşekkürler sağ olun." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Deniz Aygül, "Çok mutluyuz. Bütün senenin emeğini, sonunda meyvesini aldık şimdi kutlama zamanı. Bu halka bunu yaşattığımız için, bu hisleri beraber yaşadığımız için çok mutluyum. Teşekkür ederim." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Yaren Uslular, "Çok mutlu ve gururluyum. Yaşadığım her acısına, anına, sancısına değdi. Çok mutluyum. Çok teşekkürler." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu İlknur Yıldızhan Çetin, "Büyük emek verdik. Her şeye, herkese sonsuz teşekkürler. Şampiyonluk Zonguldak'a çok yakıştı." dedi.

Zonguldak Kömürspor küme düştü! Zonguldak Kömürspor küme düştü!

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Sasha Goodlett, "Bu şampiyonluktan dolayı çok mutlu ve minnettarım. Zonguldak'ta olduğum için çok mutluyum." dedi.

HABER: Emre Sezer