Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL) şampiyonu Zonguldak Spor Basket 67, bu ligdeki son maçında ÇBK Gelişim ile karşı karşıya geldi. Rakibini 75-49 mağlup eden Potanın Elmasları, ligi iç sahada mağlubiyet yaşamadan tamamladı.

Maç bitimiyle birlikte salona şampiyonluk seromonisi için bir platform kuruldu.

Basketbolcular ve teknik heyet, şampiyonluk tişörtleriyle birlikte sahaya çıktı.

Temsilcimiz ilk olarak Türkiye Kadın Basketbol Ligleri sorumlusu Nilay Karatepe'den şampiyonluk madalyalarını alarak seromoni için platforma yöneldi.

Whatsapp Image 2024 03 17 At 21.21.27

Platforma çıkan Kırmızı Lacivertliler, şampiyonluk kupasını da Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı'dan teslim aldı.

Zonguldak Spor Basket 67 Takım Kaptanı Betül Pehlivan'ın ellerinde yükselen kupa ile Site Kapalı Spor Salonu'nda şampiyonluk şöleni başladı.

Whatsapp Image 2024 03 17 At 21.21.32 (1)

"YILLAR SONRA KUPAYI BURAYA GETİRDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, “Yıllar sonra bu kupayı buraya getirdiğimiz için çok mutluyum. Şu anda kelimeler yetmiyor. Bu memleket her şeyin en iyisini hak ediyor. İlk günden bu yana çok inandık. Karadeniz bölgesinin tek takımıyız. Bu şehir her zaman en iyisini hak ediyor. Bu şehre kupa getirdiğimiz için çok mutluyum. Artık destek bekliyoruz. İnşallah daha güzel kupalar kazanırız” dedi.

"OLMAZ DENİLEN OLDU"
Zonguldak Spor Baş Antrenörü Barış Güney, “Bütün şehir bir araya geldik. Olmaz denilen oldu. Başardık, Süper Lig’deyiz” dedi.

Alaplı Belediyespor kazandı, Polatlı Belediyespor puan kaybetti! Sarı Lacivertliler bastırıyor... Alaplı Belediyespor kazandı, Polatlı Belediyespor puan kaybetti! Sarı Lacivertliler bastırıyor...

HABER: Emre Sezer