Kozlu sahil yolunda dün gece meydana gelen olayda, trafik ışıklarında ani fren yapan bir aracın neden olduğu zincirleme kaza, dört aracın birbirine girmesiyle sonuçlandı. Kazada, şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlattı.

Kaza, gece saatlerinde trafik akışının devam ettiği Kozlu sahil yolunda yaşandı. İddialara göre, bir aracın trafik ışıklarında ani fren yapmasıyla birlikte arkadan gelen diğer araçlar duramayarak zincirleme kaza yaptı. Meydana gelen kazada, şans eseri yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza sonrasında polis ekipleri, olay yerine intikal ederek kaza ile ilgili detaylı incelemelerde bulundu. Kazanın şartlarını belirlemek ve sorumluları tespit etmek amacıyla başlatılan soruşturma kapsamında, sürücülerin ifadelerine başvuruldu.

KGD’den Başkan Dökmeci’ye hayırlı olsun ziyareti KGD’den Başkan Dökmeci’ye hayırlı olsun ziyareti

Olayın yol üzerindeki trafiği etkilemesi üzerine, ekipler kontrolü geçiş sağlayarak yolu temizleyene kadar bir şeridin kullanılmasına izin vermedi. Bu önlem, olası başka kazaların önüne geçilmesi ve güvenliği sağlamak amacıyla alındı.

0Bf4A988 600F 4A5E 8905 5659D55Ae9Be