İmza Gazetesi muhabirlerinden Emre Sezer, Zonguldak'ın en işlek caddesi olan Gazipaşa'da yaşanan park sorununa çözüm üretilememesinin nedenine ilişkin araştırma yaptı.

Özellikle fevkani köprüsünün yıkılmasının ardından Zonguldak'ta günden güne artan trafik sorunu Gazipaşa caddesinde yapılan parklanmalar nedeniyle daha da büyüyor. Ambulans, İtfaiye gibi araçlar zaman zaman geçiş yapmakta zorlanırken vatandaşlar, konuya ilişkin şikayetlerini polise iletiyorlar.

Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor! Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor!

Ancak yapılan araştırmalar sonucunda Zonguldak Emniyetinde herhangi bir çekici bulunmadığı bilgisine erişilirken, bazı özel durumlarda çevre illerden getirilen polis çekicilerinin kullanıldığı öğrenildi.

Zonguldak polisi, özel durumları kapsamayan harici olaylarda ise özel şirketler üzerinden çekici talep ediyor lakin edinilen bilgiler göre Zonguldak'ta "Ahtapot" ismi verilen çekici olmadığı için bitişik parklanmalardan ötürü Gazipaşa'da araç çekme işlemi gerçekleştirilemiyor.

AHTAPOT ÇEKİCİ NEDİR?

IMG-20230204-WA0002

Emre Sezer