Zonguldak BESK'ten iktidara sert eleştiri! "Sizin yediğiniz, içtiğiniz sofrayı kaldırmayı kabul etmiyoruz" Zonguldak BESK'ten iktidara sert eleştiri! "Sizin yediğiniz, içtiğiniz sofrayı kaldırmayı kabul etmiyoruz"

Seçim Kurulu'nun yaptığı duyuruya göre, Muhtarlık Bölgesi Askı Listeleri 04 Ocak 2024 Perşembe günü askıya çıkartılacak ve 17 Ocak 2024 Çarşamba günü askıdan indirilecek. Bu süre zarfında, 18 yaşını doldurmuş olan vatandaşların isimlerini kontrol etmeleri ve gerekli güncellemeleri yapmaları önem arz etmektedir. Listelerde adı bulunmayan veya adres değişikliği yapmış olan vatandaşlar, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 19/12/2023 tarihli kararına istinaden ilçe nüfus müdürlüklerine gerekli belgelerle başvurmalıdır.

Açıklamada ayrıca, öğrenciler ve yurtta kalan vatandaşların da oy kullanmak istedikleri ilçede oy kullanabilmek için öğrenim gördükleri okul veya yurt müdürlüklerinden alacakları belgelerle başvurabilecekleri belirtildi. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behice Dizdar tarafından yapılan açıklamada, tüm ilgililere bu bilgilerin duyurulduğu ve gerekli işlemlerin zamanında yapılması gerektiği vurgulandı.

HABER MERKEZİ