Zonguldak'ta 2023 genel seçimlerine yönelik anket yapıldı. 2000 kişinin katıldığı ankette 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri soruldu.

www.secmennediyor.com tarafından Zonguldak'ta 2023 genel seçimlerine yönelik anket yapıldı. Yapılan ankette ismi çıkan aday adaylarının isimleri anketi yapanlar tarafından belirtilmedi ve seçmenler görmek istedikleri isimleri kendileri yazdılar. 2000 kişinin katıldığı anketin birincisinin Mehmet Fatih Çakır, ikinci Batu Müftüoğlu ve üçüncü ise İsmail Ofluoğlu olduğu açıklandı. Ankette 4. Saffet Bozkurt, 5. Nejdet Tıskoğlu, 6. Osman Sav olduğu belirtildi. www.secmennediyor.com, yapılan anket sonuçlarını paylaştı ve açıklamalarında;

Zonguldak ilinden anketimize 2.000'in üzerinde katılım oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin sorulduğu araştırmada ayrıca halkın ilde kimi Milletvekili olarak görmek istediği sorulmuştur. 

Açık uçlu olarak yapılan ankette seçmenler isimleri kendileri yazmış olup link sosyal medya üzerinden ve Whatsapp grupları aracılığı ile yayılmıştır.'' ifadelerine yer verdi.

Seçim sonrası halkla kucaklaştı! Seçim sonrası halkla kucaklaştı!

İl genelinde halkın gönlünde yatan Milletvekili Aday isimleri sırası ile aşağıda verilmiştir.

Yeni ankete katılmak için TIKLAYINIZ...