338190347_704044018074094_2907225838098656102_n

Ak Parti Zonguldak İl ve İlçe Kadın Kolları, deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’ta depremzedeler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Lavuar Alanında çalışmalar durdu mu? İşte yanıtı Lavuar Alanında çalışmalar durdu mu? İşte yanıtı

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, “AKKADINGM koordinesinde başlatılan #SıcakSofralarTekrarKurulsun projemiz kapsamında özenle hazırladığımız Mutfak Setlerimizi konteynerlarda yaşayan ailelerimize ulaştırdık.’’ İfadelerini kullandı.

Sayılı; '' MKYK Üyesi Hacer Çakır, İl koordinatörümüz Zehra Hatipoğlu ve Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanımız Bilge Ergin ile birlikte Beyoğlu Belediye Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’da düzenlenen “Kardeşlik Sofrası “ iftar çadırında depremden etkilenen afetzedelerimiz ile birlikte oruçlarımızı açtık.

Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın.'' dedi.


Ak Parti Kilimli İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Yalçın Silik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; ‘’Şehrin yeniden inşaa edildiğine şahit olduk’’

‘’Genel Merkezimizin Koordinatörlüğünde,İl Kadın Kolları Başkanımız,Yönetimi ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızla birlikte,büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş ve ilçelerindeydik..

Felaketin yaralarının hızla sarıldığına ve şehrin yeniden inşaa edildiğine şahit olduk.. Devletimizle ve milletimizle gurur duyduk..

Seneye inşallah eskisinden çok daha güzel bir şehre,insanlarımızın mutluluğunu paylaşmaya gitmek nasip olur..’’ dedi.