31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde üçüncü kez Alaplı Belediye Başkanlığı'na seçilen Nuri Tekin, zaferin ardından ilk ziyaretini esnaflara yaptı. Başkan Tekin, çarşıdaki esnafları tek tek ziyaret ederek onlara hayırlı işler diledi.

A W175353 05

Teşekkür ve İyi Dilekler

Başkan Tekin, esnaflarla yakından ilgilenerek, seçim sürecinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, esnaflara Alaplı'nın gelişimi ve kalkınması için birlikte çalışma sözü verdi.

Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak

A W175353 06

Yerel Seçimlerde 3. kez Alaplı Belediye Başkanlığına layık gören ve yetkilendiren tüm hemşerilerime ayrıca teşekkür ettiklerini belirten Başkan Tekin, “İlçemizde sandığa giderek, güzel bir demokrasi örneği gösteren her bir vatandaşımıza tüm içtenliğimle şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma seçim sürecinde çaldığımız her bir kapıda gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için de ayrıca çok minnettarız. Alaplı’mızda 10 yılı geride bıraktık. Şimdi önümüzde yeni bir 5 yıl var. Bizler geçmiş dönemlerde çok önemli çalışmalara imza attık. Önümüzdeki 5 yılda aynı aşkla ve heyecanla çalışmalarımıza devam ederek çok güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Seçim çalışmaları boyunca bizi yalnız bırakmayan CHP Parti teşkilatımıza, Aileme, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma, ekibimize, takdirini bizden esirgemeyen tüm halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

A W175353 07

İHA

Zonguldak Haberleri