“Erdem’li Belediyecilik” sloganıyla yerel seçimlere hazırlanan ve halkın da büyük taktirini toplayarak Zonguldak Belediyesini AK Parti’den yeniden CHP’ye kazandıran Tahsin Erdem mazbatasını alıp görevine başladıktan sonra makamı ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Bizlerde Karaelmas Gazeteciler Derneği KGD Yönetim Kurulu olarak kendisini tebrik etmek ve başarılar dilemek için ziyarette bulunarak plaket taktim ettik. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretimizde Başkan Erdem’e sorularımız oldu ve bu sorulara içtenlikle cevap verirken işini gerçekten etik kurallar çerçevesinde düzgün yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür etti fakat yapmayanlara da eleştirileri oldu.

“Basın bizim için çok değerlidir ve olmazsa olmazımızdır, basınımız sayesinde her şeyden haberdarız” diyerek daha sonra da seçim öncesi Zonguldak halkına ne söz verdiyse 5 senelik zaman içerisinde hepsini yerine getireceğini ifade ederek ziyaretleri tamamladıktan sonra kolları sıvayarak çalışmalara tam anlamıyla yöneleceklerini bildirdi.

“Kimse merak etmesin Zonguldak layık olduğu yere gelecek. Tahsin Erdem ne söz verdiyse yapacak. Halkımızın verdiği oylara layık olacağız” sözlerinden sonra bizleri kapıya kadar uğurladı.

Eski milletvekilinden yeni belediye başkanına ziyaret... Eski milletvekilinden yeni belediye başkanına ziyaret...

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, KGD Başkanı ve yönetimi olarak kendisine özel olarak yaptırdığımız plaketi takdim ettik bu zor görevinde başarılar diledik.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.

Tahsin Kgd Ziyaret