Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Çelikelliler Spor Kulübü, Zonguldak Site Spor Salonu'nda 7 Nisan 2024 Pazar günü karşılaşacağı Eskişehir Gelişim Spor Kulübü maçının hazırlıklarını evinde sürdürüyor. 

Whatsapp Image 2024 04 05 At 10.02.18

“MAÇLARDA TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZLERİ FİŞEKLEYECEKTİR”

Çelikelliler Spor Kulübü’nün bazı oyuncuları, ilk yarı deplasmanda yendikleri rakiplerini sahalarında oynayacakları ligin ikinci yarısının ilk müsabakasında da mağlup etmek için sahaya çıkacaklarını, galibiyetten de emin olduklarını belirterek, “Özellikle sahamızdaki maçlarda tek dezavantajımız taraftar eksikliği, seyirci desteğine ihtiyacımız var. Bunun giderilmesi bizler üzerinde olumlu etki yaratacaktır ve arkamızda böyle bir güç olduğunu hissetmemiz bizleri maçlarda fişekleyecektir. Bu karşılaşmada taraftarımızın coşkulu desteğine ihtiyacımız var’’ dediler.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Zonguldak Kömürspor açıklaması! "Peşini bırakmıyoruz" Deniz Yavuzyılmaz'dan Zonguldak Kömürspor açıklaması! "Peşini bırakmıyoruz"

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN C GRUBU’NDA OYNADIĞI MAÇLAR VE FİKSTÜRÜ

Ligin ilk yarısında yaptığı 5 maçtan 2 galibiyet 3 yenilgiyle ayrılan sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü’nün oynadığı maçlar ve fikstürü şöyle:

Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 90
Çelikelliler Spor Kulübü: 95

Çelikelliler Spor Kulübü: 54
Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 73 

Çelikelliler Spor Kulübü: 66
İTÜ: 62

TÜSAŞ Spor Kulübü: 80
Çelikelliler Spor Kulübü: 46

Çelikelliler Spor Kulübü: 56
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü: 75

İKİNCİ YARI MAÇLARI 

Çelikelliler Spor Kulübü: 
Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 

Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 
Çelikelliler Spor Kulübü: 

Çelikelliler Spor Kulübü: 

İTÜ:

Çelikelliler Spor Kulübü: 
TÜSAŞ Spor Kulübü:

Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:
Çelikelliler Spor Kulübü: 

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI

Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK

Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Zonguldak Spor Haberleri