Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Genel merkezimizin onayı sonrası adayımız ile GECE GÜNDÜZ çalışarak bizim için en ÖNEMLİ seçim olan Belediye Başkanlığını kesin ama kesinlikle KAZANACAĞIZ”dedi.

Üniversite yanıyor! Fenerbahçeli taraftarlar sokağa döküldü Üniversite yanıyor! Fenerbahçeli taraftarlar sokağa döküldü

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu,  genel merkezinin onayı sonrasında gece gündüz demeden adayları için çalışacaklarını açıkladı.

Başkan Zaimoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“6 Ocak 2024 cumartesi günü parti denetiminde ön seçimi CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU olarak başarı ile gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz...
Yapılan ön seçimde adil, tarafsız ve şeffaf olarak tüm aday adaylarımıza yarışma imkanını sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Ön seçime katılan değerli aday adaylarımız sayın Fırat BİRKAN,sayın Tahsin ERDEM, sayın İsmail EŞREF ,sayın Zeki GÜNALP, sayın Atınç KAYINOVA,sayın Harun AKINve sayın Turgut AYDIN'a böyle güzel bir yarışma ve demokrasi şöleni yaşattıklarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Kazanan ve kaybedenin olmadığı bu yarışta PARTİ MECLİSİMİZİN ve MYK'mızın onayına sunulmak üzere...
Örgüt denetiminde yapılan ön seçimde 700 oy alarak birinci seçilen sayın Tahsin Erdem olmuştur.
Genel merkezimizin onayı sonrası adayımız ile GECE GÜNDÜZ çalışarak bizim için en ÖNEMLİ seçim olan Belediye Başkanlığını kesin ama kesinlikle KAZANACAĞIZ..
Bu süreçte en büyük gücü yönetim kurulumuzdan ve diğer aday adaylarımızdan alarak halkımızla kucaklaşacağız..
ŞİMDİ CHP ZAMANI...
ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI..
ŞİMDİ BİRLEŞME ZAMANI...”