Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'de gazeteci Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge proğramında yaptığı değerlendirmelere benzer bir değerlendirme de isminin açıklanmasını istemeyen anket firması yetkilisinden geldi. Birebir sahada çalışan anket firması yetkilisi, www.imzagazetesi.com sitesine herkesi terse düşürecek tespitlerde bulundu. 

MUHARREM İNCE, KILIÇDAROĞLU'NDAN DEĞİL, YÜZDE 8'LİK YENİ SEÇMENDEN OY ALIYOR!

www.imzagazetesi.com sitesinin ulaştığı anket yetkilisi zannedildiğinin aksine Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'ından değil yüzde 8'lik yeni seçmenin içinden ve yüzde 10'luk kararsız kalan Recep Tayyip Erdoğan'ı da daha önce destekleyen kesimden oy aldığını, İnce'nin aday olmaması durumunda ilk turda Erdoğan'ın yüzde 51-52 ile seçimi net kazandığını belirtti.

MUHARREM İNCE'NİN 6,5 OYU 2. TURDA ERDOĞAN'A...

lk turda seçimin bitmemesi durumunda Muharrem İnce'ye verilen % 6,5'luk oyun en az % 6'sının 2. turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verileceğinin bilimsel verilerle tespit ettiklerini ifade eden anket yetkilisi, "Kararsız oranı yüzde 10-11'lerden yüzde 6'lara düştü. Erdoğan'ın 2018'den sonra kaybettiği yüzde 10'luk seçmeninin yüzde 5'ini geri kazandığı görünüyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 47-48'lerde görünüyor... Kararsızların dağıtılmasıyla oran yüzde 51'lere çıkıyor. İlk turda Erdoğan yüzde 51 ile kazanacak görünüyor" dedi. 

Saldırıya uğrayan milli boksör Rabia Topuz'dan haber var! Saldırıya uğrayan milli boksör Rabia Topuz'dan haber var!