Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Genel Meclisi üyeliği için birinci sıradan aday Atilla Gürbulak, emeğin başkentinin köylerine hizmet için aday olduğunu bildirdi.

Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın evli ve iki çocuk babası esnaf DEVA Partisi İl Genel Meclisi birinci sıradan aday Atilla Gürbulak, gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ‘’Halka Hizmet, Hakk’a İbadettir’’ düsturuyla il genel meclisi üyeliğine aday olduğu söyledi.

‘’KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR’’

Gürbulak, konuşmasına şöyle devam etti:
‘’Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözüne istinaden gönülleri kazanmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu kutsal yolda bende varım dedim. Tek amacım köylerimize ve köylülerimize ne yapabiliriz diyerek istişare içinde hizmet etmektir. Seçildiğim takdirde söz veriyorum ki hizmeti ilimizin en ücra köşesine kadar ulaştırmanın gayretinde olacağız. Çünkü her kesime ulaşılamadığını düşünüyorum.’’

‘’EMEĞİN BAŞKENTİNİN KÖYLERİNE HİZMET İÇİN ADAY OLDUM’’

Zonguldak’taki 379 köye hizmet eden 32 il genel meclisi üyelerinden biri olmayı kalben istediğine işaret eden Gürbulak, ‘’Aday olduğum merkez ilçeden seçilecek 5 meclis üyesinden biri olduğum takdirde, bağlı bulunan 23 köyümüzün yanı sıra diğer köylerimizin de çözülmesi gereken sorunlarına ivedilikle neşteri vuracağıma söz veriyorum. İl genel meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi’nin yasama organlarıdır, köylerle ilgili yatırım programlarının hayata geçirilmesi konusunda etkin rol oynarlar. İl genel meclisi üyeliği gibi ‘ulvi’ göreve seçmenlerimiz tarafından layık görülmem durumunda yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla var gücümle çok çalışarak 
hizmet üreteceğimin sözünü tekraren saygıdeğer hemşehrilerimize veriyorum’’ diye konuştu.

‘’ZONGULDAK’TA ALEM BUYSA DEVA SENSİN’’

Bu arada hazırlatılan ‘’Zonguldak’ta Alem Buysa DEVA Sensin’’ broşür de evet mührü basılı Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Atilla Gürbulak ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali  Babacan’ın fotoğrafları yer alıyor.

BROŞÜRDE BABACAN’IN MESAJI

Broşürün arka kısmında ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, ‘’Değerli hemşehrim, DEVA Partisi, 31 Mart yerel seçimlerine ilk kez kendi adıyla, kendi logosuyla, kendi adaylarıyla giriyor.
Yıllardır süregelen iki kutuplu siyasetin ülkedeki sorunları çözmede yetersiz kaldığının farkındayız. Çözümsüzlüğü nefesimizi kesen ekonomik krizlerde görüyoruz, gittikçe büyüyen, dur durak bilmez öfke dolu dilde görüyoruz, hakkın yerle bir edilmesinde görüyoruz. Gidişattan memnun olmadığını göstermek, iktidar-muhalefet arasında yıllardır oynanan bu çözümsüz oyunu bitirmek için önümüzdeki seçimlerde DEVA sensin, DEVA senin eserin diyoruz. 
Alem, yükselen kiralarsa, kat üstüne kat çıkılan temelsiz yapılarsa, alem iktidarıyla, muhalefetiyle vatandaşı değil, kendi haksız rantını düşünenlerse, alem torpil olmadan iş bulamamaksa, DEVA sensin, alem buysa DEVA sensin’’ mesajı yer alıyor.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Filyos'ta BOTAŞ’a ait boru hatlarına saldırı! Jandarma nefes kesti... Filyos'ta BOTAŞ’a ait boru hatlarına saldırı! Jandarma nefes kesti...

Taranmış Belgeler