Aynı zamanda Zonguldak Maden Şehitleri Derneği Başkanı olan Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Yiğit’in ise bittikten sonra gelmesi dikkat çekti.

2022 yılında şehit olan Doğukan Korkmaz'ın ölüm yılı senei devriyesi nedeniyle Kdz Ereğli’nin Ömerli Mahallesi'nde Kur-an-ı Kerim okundu.

Pat pat devrildi! 1 kişi hayatını kaybetti Pat pat devrildi! 1 kişi hayatını kaybetti

Anma programına, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, İlçe protokolü, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mücahit Andiç, BBP Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu ve ailesi katıldı. Programa Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve meclis üyelerinden katılım olmaması dikkat çekti.

Aynı zamanda Zonguldak Maden Şehitleri Derneği Başkanı olan Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Yiğit’in ise program bittikten sonra gelmesi dikkat çekti.

Whatsapp Image 2024 04 27 At 13.32.16

CHP DE YOKTU, POSBIYIK DA…

İmza Gazetesi whatsapp hattına durumu şikayet eden vatandaş, “Dün Ereğlili şehidimizin kuranı vardı. CHP’den sadece Kenan Gündoğdu vardı diğer CHP’liler neredeydi çok merak ettim. Kdz Ereğli mülki erkan ve Ak Parti ilçe yönetimi ayrıca Ankara’dan direk bu program için gelen Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt vardı ama yine hiç bir CHP’li yoktu” diyerek sitemini dile getirdi.

Cats-69