Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın Kışla Sanayi girişindeki arsanın sattırmak istemesine STK'lar da tepki göstermeye başladı. 

Ereğli Marangozlu Mobilyacılar odası Metin Yüksel, Ereğli Madeni İşler Odası Atilla Akar, Ereğli birlik kooperatifi Seçkin Turan konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

Kamuoyuna yaptıkları açıklamayla şu görüşlere yer verdiler;

"Ereğli belediyesine ait Kışla Sanayi Sitesi Kanyon Garajı'nın satışı ile ilgili bu açıklamamız tüm Ereğli halkına ilgilendirmektedir sayın posbıyık bundan dört yıl önce seçimlerde parti gözetilmeden her kesimden seçmenler destek vererek Halil postayı destek verdiler bizlerde destekledik.

WhatsApp Image 2023-09-06 at 12.49.52

Müdürün duygu dolu ziyaretleri duygulandırdı... Müdürün duygu dolu ziyaretleri duygulandırdı...

BU KARAR ÇIKARSA EREĞLİ'YE, SEÇMENE EN BÜYÜK İHANET!

Ereğli de abilik yapacak tek onu gördük ve onunla beraber 31. belediye encümeni seçildi başkan yanlış karar aldığında bu arkadaşlar yanlışı görüp Halil başkan ikaz etsin diye buranın satılması hususunda satış kararı çıkar ise bu Ereğli'ye ,seçmene, en büyük ihanettir! İnşallah Halil başkan ve encümen üyeleri bu yanlışı görür bu satıştan vazgeçerler.

Ereğli Marangozlu Mobilyacılar odası Metin Yüksel, Ereğli Madeni İşler Odası Atilla Akar, Ereğli birlik kooperatifi Seçkin Turan bu işin takipçisi olacaktır."

WhatsApp Image 2023-09-06 at 12.49.44