Zonguldak’taki fırtınadan ve sağanak yağıştan oluşan heyelan nedeniyle kapanan kara yolunda ulaşım sağlayamayan araçlardakilere, fırıncı esnafı tarafından ekmek dağıtılıyor.  

TTK, işçi alım kurası sonuçlarını açıkladı! TTK, işçi alım kurası sonuçlarını açıkladı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde fırtınadan ve sağanak yağıştan dolayı heyelandan kapanan kara yolunda ulaşım sağlayamadıkları için uzun konvoy oluşturan araçtakilere, fırıncı esnafının çalışanları tarafından yiyecek ihtiyaçlarını gidermeleri için ekmek dağıtılıyor.

Kentte dün geceleyin başlayan fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken, Zonguldak’ın Ereğli ilçesi kara yolundaki Soğanlı rampası mevkinde bulunan Karayolları 33. Şube Şefliği Ereğli Bakım Evi yakınında meydana gelen heyelanın yanı sıra devrilen ağaçlardan dolayı yaklaşık 4 saati aşkın süredir trafiğe çift yönlü kapanan yolun açılması için görevliler çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyorlar.

ARAÇTA MAHSUR KALANLARDAN, EKMEK FIRINI SAHİBİNE VE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Yolda mahsur kalan araçtakilerden bazıları, Kardeşler Ekmek Fırını çalışanları tarafından ekmek dağıtılmasından duygulandıklarını, örnek davranış sergileyen fırın sahibi ile çalışanlarına yürekten teşekkür ettiklerini söylediler.
Bu arada ekmek dağıtımından fotoğraf çekilmesi istenmedi.

HABER: ORHAN AKYÜZ