Filyos’ta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurmak amacıyla Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy ve TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü'nü imzaladı.

TPAO tarafından yapılan açıklamanın satır başlarında; ''Gençler geleceğimiz. Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz'' ifadesine yer verildi.

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin; "Gençlerimize yapılan her yatırım bizim birinci görevimiz, birinci ödevimiz. Bu çerçevede meslek liselerinden başlayıp, lise seviyesinden başlayıp, meslek yüksekokulundan, lisans seviyesine, oradan da yüksek lisans ve doktora seviyesine kadar değişen bir yelpaze içerisinde gerek Milli Eğitim Bakanlığımızın gerek yüksek öğretim kurumumuzun yüksek koordinasyonuyla programlar geliştirdik. Bugün bizi buraya toplayan gerekçe aslında Filyos'ta petrol sektörüne, petrol ve doğal gaz sektörüne öğrenci yetiştirmek, teknisyen yetiştirmek üzere mesleki eğitim programını başlatmak üzere bir protokolü bakanlığımızla, valimizin yüksek koordinasyonuyla birlikte ve diğer bütün paydaşların katkılarıyla beraber hazırlamış durumdayız. Gençler geleceğimiz, geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Devletin bütün kurumları müşterek bir hedefe kilitlendiğinde işlerin ne kadar bereketli, çabuk sonuçlanabildiğini gördük. Daha da göstereceğiz inşallah" dedi.

FvMuLUnX0AAVBB4

Madende göçük! Ekipler sevk edildi Madende göçük! Ekipler sevk edildi