Uzun zamandır Zonguldak’ta sessizliğe bürünen Gelecek Partisi yeni İl Başkanı Şenol Cin önderliğinde parti binasının açılışında basınla kahvaltıda bir araya gelerek ilçe başkanlarıyla birlikte basın açıklamasında bulundu. 
İl Başkanı Şenol Cin ilçe başkanlarını yanına alarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

İşçiler eylem yaptı! Cevap gecikmedi İşçiler eylem yaptı! Cevap gecikmedi

WhatsApp Image 2023-11-28 at 13.09.15 (1)
“Zonguldak’ta Gelecek Partisi’nin var oluşunu göstermek için sıkı şekilde çalışmalarımız olacak ve devam edecek. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum. 2002 yılında siyasete başladım. AK Parti ile başladım. İYİ Parti’de de görev aldım. Aralık ayında kongremiz olacak. Yeni yüzlerle Zonguldak’ın siyasetinde yola çıktık. Yönetimde de yeni tanınmamış yüzler yeni siyasetçiler olacak.
Aralık ayının 3’ünde Yaman restaurantta kongremiz var. Bu işler sevda işidir.  Hedeflerimiz büyük iktidara yürüyeceğiz. Görsel kongre yapacağız. Sadece üye bazında değil dışarıdan da katılımın çok olduğu kongre olacak. Kongreler partilerin düğünler gibidir. Belediye seçimlerinde herkesle ittifaklara açığız. Sürpriz bir adayımız var eğer şartlarımız kabul ederse kilit parti olacağız. Bizler nokta atışları yapıyoruz, toparlayıcı ve birleştirici bir siyaset yapacağız.

WhatsApp Image 2023-11-28 at 13.09.16
Ben burada 1026 kişiden sorumluyum. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Yolsuzluk varsa eleştirelim. Fevkani yıkımı oldu. Biz Çaycuma’da olduğumuz için süreci sadece uzaktan takip edebildik. Ama burada olsaydık daha farklı olurdu. TTK’da işçi alımlarında yolsuzluk oldu kimse eleştirmedi. Deniz Yavuzyılmaz eleştirdi ve ben vekilimin yanındayım. Biz Zonguldak’ta kilit parti olacağız. “

WhatsApp Image 2023-11-28 at 13.09.15 (3)