Derece Haberleri

derece haberleri ve güncel derece gelişmeleri, derece ile ilgili tüm video, derece fotoğrafları ve derece haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldaklı 1 öğrenci biyoloji alanında birinciliği, 2 öğrenci de ortak hazırladıkları aynı projenin tarih alanında ikinciliği elde ederek göğsümüzü kabarttılar.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde hava sıcaklığı 34 dereceye buldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın lise öğrencileri göğsümüzü kabarttılar, “55. TÜBİTAK 2024 A-Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali’’ne 3 projeyle katılmayı başardılar.

GÜNDEM

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları ve "Personelin Sesi, Adaletin Nefesi" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Türk Bayrağı" Temalı Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren isimler...

ALAPLI

Alaplı Mollabey İlköğretim ve ortaokul öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak Alaplı’ya Türkiye ikinciliğini getirdiler.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta hava sıcaklığı 11 dereceye kadar düştü. Sıcaklığın düşmesiyle birlikte sabah saatlerinde sis etkisini gösterdi.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Dünya'ca düzenlenen matematik yarışmasında dereceye girdi.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ZONSES Liseler Arası Müzik Yarışması Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

ZONGULDAK
ZONGULDAK