Hayvanlar Haberleri

hayvanlar haberleri ve güncel hayvanlar gelişmeleri, hayvanlar ile ilgili tüm video, hayvanlar fotoğrafları ve hayvanlar haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta "zonguldaksahipsizcanlar" adlı ınstagram sayfası sokakta buluduğu yaralı ve tedaviye ihtiyaç duyan hayvanlara yardım eli uzatıyor.

KASTAMONU

Çanakkale'de çıkan yangınlardan sonra Karadeniz ili Kastamonu'da da orman yangını çıktı. Çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

GÜNDEM

Çanakkale'de orman yangını başladı ve kısa sürede ormanlık alana yayıldı. Yanan alana yardım için giden arama-kurtarma ekipleri faciadan döndü.

KASTAMONU

Kastamonu’da sıcaktan uçamayacak hale gelen serçe yavrusuna vatandaşlar müdahale etti.

KASTAMONU

Vatandaşlar yaralı halde bulduğu yalıçapkını ve kargayı yetkililere teslim etti. Milli Park ve Şube Müdürlüğü yaralı kuşları teslim alarak tedavilerine...

GENEL

Türk Veteriner Hekimler Birliği ve 56 Veteriner Hekim Odası son zamanlarda yaşanan darp ve şiddet olaylarına tepki geldi. Darp edilip...

ZONGULDAK

Sokak hayvanlarını unutmadılar ve canla başla çalışıp sokak hayvanlarına yuva yaptılar. Sokak hayvanlarına barınakları ve rehabilitasyon yaptılar.

KASTAMONU

Kastamonu'da yaralı halde karaca bulundu. Cide Belediyesi Sosyal Tesislerinde yaralı halde bulunan karaca hemen tedavi altına alındı.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri Kastamonu Belediyesi arasında yapılan anlaşma ile veterinerlik fakültesi öğrencileri sokak hayvanlarını uygulamalı derslerinde tedavi edecek.

KASTAMONU

Kastamonu'da veteriner hekimin aracını sokak köpekleri parçaladı. Olayı güvenlik kamerasından izleyen veteriner hekim yaşanan olaya inanamadı.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinden sonra birçok şehir talan oldu ve ağır hasar meydana geldi. Zonguldak Devrek'teki belediye barınağı da...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan bir hayvanseverin köpeği kayboldu. Köpeği kaybolan hayvarsever çareyi sosyla medyadan yardım çağrısı yaparak buldu.