Iş ilanları haberleri Haberleri

iş ilanları haberleri haberleri ve güncel iş ilanları haberleri gelişmeleri, iş ilanları haberleri ile ilgili tüm video, iş ilanları haberleri fotoğrafları ve iş ilanları haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


İş İlanları

PTT'nin personel alımıyla ilgili beklenen detaylar sonunda açıklandı. Başvuru şartları ve süreci hakkında merak edilenler haberimizde.

İş İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Orman Genel Müdürlüğü (OGM), KPSS puanı ile mülakatsız 4/B sözleşmeli 124 personel alımı...

BARTIN

Bartın'ın önemli kuruluşlarından biri olan Işıklar Tuğla Fabrikası, iş gücüne yeni katılımlar yapmak için harekete geçti.

İş İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacağını duyurdu.

İş İlanları

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırmak üzere 4/B sözleşmeli statüde toplam 1608 personel alımı yapacağını duyurdu.

ZONGULDAK

İşkur, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın personel alacağını açıkladı. Zonguldak dahil diğer illerden başvuru kabul edilecek.

İş İlanları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar madene 218 personel alınacağını duyurdu.

İş İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen personel alımı kapsamında yedek atama sonuçları açıklandı.

ZONGULDAK

İŞKUR, farklı illerde bulunan belediyeler ve kamu kuruluşları, en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı aranmadan personel alınacağını duyurdu.