Bakanlık sayfasından yapılan açıklamada, evrak teslimi süreci tamamlanan asıl hak sahipleri ve yedek hak sahipleriyle ilgili bilgiler verildi. 

Evrak Teslim Süreci Tamamlandı

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda, asıl hak sahiplerinin 07.03.2024 - 19.03.2024 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirdiği, ancak evrak teslimini yapmayanların yerine belirlenen tarihler içerisinde yedek hak sahiplerinin evrak teslim sürecinin tamamlandığı belirtildi.

İtiraz Süreci Başladı

Evrak teslimi yapılan hak sahipleri arasından aranan şartlara haiz olmayanların listesinin yayımlandığı ifade edilen duyuruda, bu durumda olanların itiraz sürecine başladığı bildirildi. İtirazlar, atama yapılması planlanan birim aracılığıyla yazılı olarak yapılacak. İtiraz dilekçelerinin incelenmesi sonucunda değerlendirme hataları varsa düzeltilmesi için süre verilecek.

İtiraz Dilekçesi Detayları

İtiraz dilekçesi vermek isteyenlerin, TC Kimlik Numarası, imza ve iletişim bilgilerini eksiksiz olarak dilekçelerinde belirtmeleri gerektiği vurgulandı. Ayrıca, itiraz dilekçesine ek olarak kimlik fotokopileri ve ilgili ek evrakların da beyan edilmesi istendi.

İşsizler İçin Büyük Fırsat! İşsizler İçin Büyük Fırsat!

Tarım ve Orman Bakanlığı, itirazların süresi geçtikten sonra ve belirtilen şartlara uygun olmayan dilekçelerin dikkate alınmayacağını belirtti.

HABER MERKEZİ

İş İlanları Haberleri

Editör: Aybüke Ünal