Kömür Haberleri

kömür haberleri ve güncel kömür gelişmeleri, kömür ile ilgili tüm video, kömür fotoğrafları ve kömür haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta Terakki Mahallesinde Sosyal Yardımlaşma Kömürleri dağıtıldı, ancak bu kez de kömürlerin içinden taş çıkması vatandaşları çileden çıkarttı.

SPOR

Van BBSK futbolcusu Sinan Kurumuş, maçın ardından paylaştığı görsellerle Zonguldak'ın kömürünü paylaşarak "Hasat Zamanı" notuyla paylaştı ve madencileri alay konusu...

ZONGULDAK

Sanayi ve maden işletmeleri ile yıllarca Türkiye’nin emektar kenti Zonguldak’ı rahatlatacak proje açıklandı.

ZONGULDAK

Havaların soğumasıyla birlikte kömür fiyatlarında yükseliş yaşanıyor. Zonguldak’ta kömür fiyatları ne kadar?

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak'ta yaşanan kömür dağıtım skandalını meclis gündemine taşıdı.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği'ne bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardım kömürleri çuvallarının içinden taş çıkmıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta ısınma yöntemi olarak hala yaygın olarak kömür kullanılırken, son yıllarda doğalgazlı vatandaşların sayısında artış gözlemleniyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahiplerine 800 kilogram kömür yardımı yaptı.

EREĞLİ

Zonguldak’ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür çuvallarının içinden taş çıkmasıyla ilgili habere, "Kdz.Ereğli için de Kaymakamlık el...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür çuvallarının içinden taş çıkmasıyla ilgili Zonguldak Valiliğinden ilk açıklama geldi!

BARTIN

Hattat Enerji ve Maden Ticaret A.Ş., Bartın'ın Amasra ilçesinde planlanan lavvar tesisleri için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı düzenlemeye hazırlanıyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik düzenlenen yardım kampanyası, kömür çuvallarının içinden çıkan taşlar nedeniyle vatandaşları çileden...