Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'de gazeteci Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge proğramına telefonla katılarak son yapılan anket hakkında tiyolar verdi.

Bayrakçı, "Çarşamba günü açıklayacağım. Herkes son anketini en geç çarşamba günü açıklamak zorunda. Son 5 günde ne olduysa hava değişti. Yüzde 51-52 ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçiliyor. Olası 2. tura kalırsa oy farkı zannedildiği gibi az değil 7-8 puan farkla Cumhurbaşkanı seçiliyor. Doğrusu ben de bu anket sonuçlarına şaşırdım. Son 5 günde anketleri etkileyebilecek en bariz gelişme HDP, CHP'yi destekleşeceğini resmi olarak açıklaması oldu. Ayrıca ekonomiyle ilgili gelişmelerin de anketlere yansıdığını düşünüyorum" dedi. 

Bayrakçı, öte yandan Muharrem İnce'nin oyunun az da olsa azaldığını, Sinan Oğan'ın oyunun da arttığını yüzde 3 civarına yükseldiğini görüldüğünü ifade etti. 

MUHARREM İNCE'NİN 6,5 OYU 2. TURDA ERDOĞAN'A...

Bakan Özhaseki'den Zonguldak, Bartın, Kastamonu'yu da ilgilendiren talimat! Bakan Özhaseki'den Zonguldak, Bartın, Kastamonu'yu da ilgilendiren talimat!

İmza Gazetesinin ulaştığı anket yetkilisi zannediloiğinin aksine Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'ından değil Recep Tayyip Erdoğan'dan oy aldığını, İnce'nin aday olmaması durumunda il turda, adaylığının devam etmesi durumunda ise 2. turda kazananın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. 

DİĞER HABERLER VE ANKETLERE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN... www.imzagazetesi.com

Anket


Cumhurbaşkanı adayınız kim?

Ankete Katıl