Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin Çifti, Bebek Müjdesini Paylaştı Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin Çifti, Bebek Müjdesini Paylaştı

30 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemlerde adı en çok anılan isimler arasında yer alıyor. Kariyerinde birçok dizide rol almış olan Erçel, son olarak Fox TV ekranlarında geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Bambaşka Biri dizisiyle boy göstermeye başladı. Dizide Burak Deniz ile başrolleri paylaşan Hande Erçel’in dizideki oyunculuğu sosyal medyada eleştiri ve dalga konusu oldu.

bambaska-biri-2-bolum-fragmani-izle-bambaska-16318059_823_amp

Başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz’in yer aldığı Bambaşka Biri dizisi, 11 Eylül 2023 itibariyle Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başladı. Dizide Hande Erçel, “Leyla Gediz” isimli bir savcıyı, Burak Deniz ise “Kenan Öztürk” isimli bir haber spikerini canlandırıyor. Diziden bazı kesitler, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündeme geldi ve Hande Erçel’in oyunculuğu eleştiri ve dalga konusu oldu. Dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt da Erçel’in oyunculuğu hakkında açıklamada bulundu. 

YÖNETMEN OYUNCUSUNA DESTEK ÇIKTI
Hande Erçel’in oyunculuğu ile ilgili sosyal medyada son günlerde birçok eleştiri ve espri gündeme gelmeye devam ederken, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt da konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Yeşilyurt, Bambaşka Biri dizisinde “Savcı Leyla” karakteriyle yer alan Hande Erçel’in bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve paylaşımına da “Seninle beraber bir hikayenin peşine takılmak, savaşmak muhteşem zevkli…” notunu düştü. Yeşilyurt, paylaşımı ile Erçel’e destek oldu.