6 sene önce Osman Sav’ın sahipliğinde ve Genel Yayın Yönetmeni olarak birlikte İMZA Gazetesi Dergisi olarak heyecanla adım attığımız ve daha sonra da İMZA Gazetesi olarak devam ettirdiğimiz bu yolda tam 6 yıl geride kaldı.

Günler ne çabuk da geçiyor, geriye dönüp bakmak mümkün değil sadece hatıralarımız tazeleniyor. İleriye hep ileriye bakmak lazım hayat böyle bir şey işte.

WhatsApp Image 2023-05-23 at 11.49.56WhatsApp Image 2023-05-23 at 11.49.56

Kozlu merkezli olarak 1 sene süreklilikle devam ettirdiğimiz gazetemiz çok şükür resmi ilan alan gazete olmanın yanı sıra internet sitesi yayıncılığında da İMZA’sını ortaya koymayı başardı.

Sözleşmeli öğretmen atama başvurusu yayımlandı! O tarihte belli olacak! Sözleşmeli öğretmen atama başvurusu yayımlandı! O tarihte belli olacak!

Bu heyecan ve anlayışla 7.yılına girdiğimiz İMZA Gazetesine daha nice yıllar dileklerimizle Allah sağlık ve sıhhat verdiği sürece hep siz değerli okuyucularımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, İMZA ekibi 7.yılını Kozlu Merkez büromuzda kutlayarak birliktelik görüntüsüne de imza attı. Haber-Yorum: Mustafa Emen.