Kardeşlerim dizisi, ilk olarak 20 Şubat 2021 tarihinde ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başladı. Dram, gençlik ve romantik türlerde ekranlara gelen dizi, kısa sürede ekranların en çok izlenen ve sevilen yapımlarından biri oldu. Her sezonu ve her bölümüyle reytinglerde başarılı sonuçlar elde eden Kardeşlerim dizisi, şimdilerde 4. ve yeni sezon bölümleriyle ekranlara geliyor. Dizi, kadrosuna 2 güçlü ismi daha dahil etti.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk ve Su Burcu Yazgı Coşkun isimlerinin yer aldığı Kardeşlerim dizisinde daha önce başrollerde Halit Özgür Sarı ve Onur Seyit Yaran isimleri de bulunuyordu. Kadrosu şekillenmeye devam eden başarılı diziye yeni sezonda 2 güçlü isim daha katıldı. Dramatik yapısıyla dikkat çeken Kardeşlerim dizisine katılan oyuncular, şimdiden izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. İşte detaylar…

Polatlar davasında ara karar çıktı! Polatlar davasında ara karar çıktı!

KARDEŞLERİM DİZİSİNE YENİ HEYECAN
Şubat 2020’den bu yana ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim dizisi, kısa sürede yakaladığı başarıyı uzun soluklu hale getirdi ve dizi şimdilerde 4. sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci üstleniyor ve Gül Abus Semerci’nin öyküsünden uyarlanan dizinin senaryosunu Melis Veziroğlu, Mert Meriçli, Zafer Özer Çetinel kaleme alıyor. Diziye 97. bölüm itibariyle 2 güçlü isim birden dahil olacak.

KADROYA İKİ USTA İSİM KATILDI
Kardeşlerim dizisi kadrosunu genişletiyor. Sevilen diziye ünlü ve deneyimli oyuncu Ayşe Kökçü ile başarılı oyuncu Emre Karayel dahil oluyor. Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı “Hamiyet” karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Kökçü, dizide “Fatma” karakteriyle yer alacak. Öte yandan 1 Erkek 1 Kadın dizisinde başrolde canlandırdığı “Ozan” karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Emre Karayel de Kardeşlerim dizisinde “Yaman” karakteri ile yer alacak.

0x0-kardeslerime-iki-bomba-transfer-emre-karayel-ve-ayse-kokcu-kardeslerim-kadrosuna-dahil-oldu-1695217531693

Ayşe Kökçü ve Emre Karayel isimleri, Kardeşlerim dizisinde 97. bölüm itibariyle izleyici karşısına çıkacak. Oyuncuların yeni projelerinde performansları merakla bekleniyor.