Gazeteci Orhan Akyüz’ün, edindiği  bilgiye göre, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubu maçlarının tamamlanmasıyla play - off turu karşılaşmalarında oynamaya hak kazanan Çelikelliler Spor Kulübü, ilk maçını hafta sonu 4 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da Zonguldak Site Spor Salonu’nda Bolu’nun Karpars Spor Kulubü ile yapacak.

“ÖNEMLİ DÖNEMEÇTEYİZ”

Çelikelliler Spor Kulubü’nün başarılı sporcularından Ali Apaydın, gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, zorlu lig mücadelesinin ardından alınlarının akıyla play - off maçları oynamaya hak kazandıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:
“Çok zorlu lig maratonunu tamamladık, artık play - off maçlarında dişli rakiplerle karşı karşıya geleceğiz. Hafta sonu sahamızda ilk sınavımızı vereceğimiz Karpars karşısındaki maçtan yüzümüzün akıyla çıkmak, ardından da aynı takımla deplasmanda yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak olacaktır.
Takım arkadaşlarımızla birlikte her daim olduğu gibi adeta kenetlenmiş durumdayız, bu karşılaşmadan da mutlaka galibiyetle ayrılmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Yani kısacası önemli dönemeçteyiz.”

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Karpars Spor Kulübü maçında her zaman olduğu gibi taraftarlarının itici gücü tezahüratlarıyla desteklerine ihtiyaçları olduğuna dikkati çeken Apaydın, “Şehrimiz adına önemli bir fırsat ele geçirdik, taraftarlarımızla hep birlikte bu fırsatı değerlendirelim istiyoruz. Zafere taraftarımızın desteğiyle ulaşacağımıza inanıyoruz. Hayalimiz, bu maç ve ardındaki diğer karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar elde ederek taraftarımızla el ele mutlu sona ulaşmaktır” dedi.

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI

Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKTI

Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükseldi, iki play - off turundan sonra 6 takım final grubuna çıkacak. 
Final grubunda her takım turnuva için belirlenecek il de birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Zonguldak, Potanın Elmaslarına sırt çevirdi! Zonguldak, Potanın Elmaslarına sırt çevirdi!

Zonguldak Haberleri