Güneşi gören oraya koştu! Güneşi gören oraya koştu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanlığı, bir süredir devam eden anket çalışmalarının ardından belediye başkan adayını belirleme konusunda belirsizliğini sürdürüyor. Parti tabanı, anket sonuçlarının üzerinden haftalar geçmesine rağmen genel merkezin adayı netleştirmemesine tepki gösteriyor ve partililer artık beklemekten sıkıldığını dile getirdi.
Anket çalışmalarının tamamlanmasına rağmen, CHP'nin Kozlu Belediye Başkan adayının hala açıklanmamış olması, parti tabanında ve örgüt içinde rahatsızlığa neden oluyor. İlçe Başkanı Merve Arslan'ın aday adayları Altuğ Dökmeci, Tolga Gören, Erkut Alacalı, Barış Demirel ve Cihan Demirel ile çarşı ve esnaf turu atarak heyecanı dinamik tutma çabası dikkat çekiyor fakat bu çabaların sürecin uzamasına ve kampanya döneminin daralmasına rağmen net bir aday belirlenmemesi nedeniyle parti içinde huzursuzluk alarmı veriyor.
Partililer, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda yaşanılan durum ile adeta dalga geçerken sürecin uzaması nedeniyle Kozlu'da partililer, seslerini yükseltmeye başladı.