Ak Parti Zonguldak İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Muammer Avcı, aday listesinde 1. sırada yer bulmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Muammer Avcı'nın açıklamaları;

“Türk ulusunu, uçurumun kenarından döndürmüştür” “Türk ulusunu, uçurumun kenarından döndürmüştür”

''Az önce listeler açıklandı ve görüyorum ki arayanlardan, soranlardan muazzam bir heyecan oluştu Zonguldak'ımız da. Tabi listemizin oluşumuyla ilgili genel merkezimizin yürüttüğü çalışmalar ve saygı değer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ilimizde 5 isim açıklandı. Burada birinci sıraya bizleri uygun görmüşler ve bu anlamda ben şahısım adına söylüyorum Zonguldak'ımız için çok hayırlı hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bunun dışında yine Ereğli'den Saffet Bozkurt kardeşimiz bu anlamda görev üstlendi, üçüncü sırada Çaycuma'dan Ahmet Çolakoğlu, dördüncü sırada yine Nejdet Tıskaoğlu kardeşimiz ve beşinci sırada da Dilek Kaya hanımefendi yer buldu.

Ben listemizin çok hayırlı olduğunu hissediyorum gelen tepkiler çok olumlu ve inşallah Zonguldak'ımız adına çok kaliteli, çok düzgün işler yapacağımıza şimdiden inanıyorum. Bu listenin önce Zonguldak'ımıza ve Türkiyemize hayırlar getirmesine Cenabıallah'tan diliyorum.'' şeklinde.