Yapılan bütün anketlerde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın, Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın gerisinde kaldığı iddia edilirken Özcan Ulupınar sosyal medyada TT oldu.

Whatsapp Image 2024 01 05 At 23.03.24

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan eski adıyla Twitter yeni adıyla X’de gündem oldu.  Binlerce kişi adeta Ak Parti Genel Merkeze gönderme yaparcasına sosyal medyada Özcan Ulupınar hakkında övgü dolu sözler yazdılar.

Whatsapp Image 2024 01 05 At 23.03.24 (2)

ÖZCAN ULUPINAR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR! 
Binlerce kişi Zonguldak’ta Özcan Ulupınar etiketiyle paylaşımda bulunurken bir adayın Türkiye gündeminde yer alması “Özcan Ulupınar gümbür gümbür geliyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Yapılan yorumlarda Özcan Ulupınar için; “Zonguldak için verdiği mücadeleye şahit olduğumuz Özcan Ulupınar’ın Zonguldak’a yakışır bir belediye başkanı olacağı kesin. Zonguldak’ta devam edilmesi için Özcan Ulupınar’ın kesinlikle aday gösterilmesi gerekiyor” denildi.

Whatsapp Image 2024 01 05 At 23.03.25 (1)

MİLLETVEKİLLİĞİ DÖNEMİNDE TBMM'DE EN ÇOK ZİYARETÇİ AĞIRLAYAN MİLLETVEKİLİ OLAN ÖZCAN ULUPINAR'A HALKTAN YOĞUN İLGİ!
Milletvekili olduğu dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en çok ziyaretçi ağırlayan milletvekili olarak hafızalarda kalan Özcan Ulupınar’a sosyal medyadaki yoğun ilgi sonrası Ak Parti Genel Merkezi’nde bu ayrıntıyı göz önünde bulunduracağı öğrenildi. 7 Ocak’ta açıklanması beklenen Zonguldak Belediye Başkan adayının bu yüzden 15 Ocak’a ertelendiği ve anket çalışmalarına daha fazla yoğunluk verildiği öğrenildi.

ON BEŞ KİLOMETRELİK HATTA KÖMÜR TAŞIYOR! ON BEŞ KİLOMETRELİK HATTA KÖMÜR TAŞIYOR!

Whatsapp Image 2024 01 05 At 23.03.24 (1)

Editör: Emre Sürücü